« na kalendář

sobota 26. - neděle 27. října 2013

Konstantinky nejen s Burískama...

Co, kdy, kde:


Fotky:


Sobota 26. října 2013

Info od Burajdy: Vzhledem k tomu, že v sobotu by mělo být hezky, naplánovala jsem pěší tůru s vozíky, kočárky a odrážedly na Krasíkov. Částečně po silnici s minimálním provozem, většinou po vedlejších cestách. Měly by být nějaké rozhledy.
Cestou zpátky bychom se zastavili v Café Kryštof Harant. Objednám veeelký stůl. Mělo by být teplo, takže asi venku. Alespoň by se prnďata nenudila a mohla běhat venku. Teď už jen dotáhnout nějaké časové termíny. Zvládnete start na etapu v 9:00? Ona ta trasa je cca 8 km. S přestávkou na Krasíkově... Vychází mi oběd na 12:00 - 12:30. Je to reálné?
Po spaní mláďátek buď rekognoskace KL (restaurace, cukrárny) a pak návštěva wellnes nebo individuální program.

nádherný podzimní den. Teploty se šplhaly ke dvacítce a sluníčko svítilo celý den.
mapa
cca 11,5 km a já osobě se přiznám, že mě docela bolely nožičky.

Neděle 27. října 2013

Info od Burajdy: v neděli snad hrozí nějaké mírné přeháňky, ale to nás nemůže rozházet. Takže vyrazíme ke Studánce lásky. Trasa bude o poznání terénější. Kde kočárky nebo vozíky neprojedou, přeneseme je. Trasa měří opět cca 8 km.
Každé dítě sebou bude mít kyblíček a holinky - budou úkoly chichichi.
Odpoledne se nabízí (podle přízně počasí) lanové centrum. Leží vedle Haranta, takže by to asi vypadalo na večeři tamtéž. Jestli večer opět se jít vymacerovat do wellnesu, to uvidíme.

rosničky sice hlásaly, že pršet bude až večer, ale sprchlo už dopoledne. Naštěstí jen chvilku a pak zase svítilo sluníčko a teploty se držely nad 15° C.
mapa
cca 9 km.

Pondělí 28. října 2013

Info od Burajdy: Snad nás paní domácí nevyhodí hned po ránu, domluvím jí chichichi.
Popojeli bychom autama kousek, zaparkovali je u Dudákovského mlýna a podél potoka Hadovka došli (dojeli) ke Gutštejnu. Tady probíhanda, prolejzačka apod a zpět k autům (cca 5,5 km). Pak návrat na základnu, někde najíst a rozloučení.

Já už jsem se pondělního výletu neúčastnila, ale podle fotek se výlet opět vydařil chichichi.


V Konstantinkách už jsem jednou s Burískama byla a bylo tam nádherně. Tak snad vyjde počasí i tentokrát.
logo na hlavní stránku copyright © vrstevnice 2013