« na kalendář

neděle 29. dubna - úterý 1. května 2012

Novohradky...

Původně to teda měly být Novohradky, ale nakonec se z toho vyklubala Třeboň, ovšem to mi vůbec, ale vůbec nevadilo chichichi.

Neděle 29. dubna 2012

Prvním cílem dnešní trasy bylo Veselí nad Lužnicí, kam jsem ale dojela vlakem. No a dál už jsem šlapala po svých...
Veselí nad Lužnicí - ČTZ - Vlkov - ŽTZ - cyklotrasa 1034 - Klec - ČTZ, což teda byla slušná kamenitá drncačka po hrázi rybníků - Lužnice - cyklotrasa 1034 - okraj hráze rybníka Rožmberk - Přeseka - Břilice - Třeboň a konečně cukrárna na náměstí a latté a jogurtová roláda a věneček... Mňam...
Po hrázi rybníka Svět - cyklotrasa 1034 - Domanín - Kojákovice - Kramolín - Jílovice - Třebeč a tady jsem byla zcela neplánovaně a proti svojí vůli "zachráněna", takže jsem Trhové Sviny nechala daleko před sebou a vyšlapa jsem ten největší krpál, kterému jsem se doposud úzkostlivě vyhýbala, na náměstí do Borovan.
62,7 km chichichi.
sice bylo nádherně - teploty se šplahaly hravě k 28°C, ale funěl slušný protivítr. Jen jsem se otočila jižním až jihovýchodním směrem, byl to souboj se živlem. Ale přeprala jsem ho chichichi.

Pondělí 30. dubna 2012

Ačkoli jsem původně plánovala výlet do Terezčina údolí, bylo všechno jinak. Nakonec se jelo z Třeboně do Třeboně...
Třeboň - Břilice - Přeseka - rybník Rožmberk a první občerstvovací zastávka - ČTZ přes hrát - Lužnice a druhá občerstvovací zastávka v kempu u mostu - cykotrasa 1034 - Klec - Val - Hamr - a třetí, tentokrát obědová, zastávka u Adamita - ZTZ - Metel a čtvrtá občerstvovací zastávka - Val - hájovna U Strakatého - Pohodnice - silnice č. 148, kde jsme potkali Ane s Airlinem, kteří brousili Třeboňsko na silničkách - Kolence - hájovna Lipičí - Smitka - ČTZ přes hráz Rožumberka - silnice č. 24 - Třeboň.
57 km a musím říct, že jsem dneska měla dost, protože jsem si uhnala mírný úpal...
opět nádherně, ikdyž odpoledne se začaly stahovat mraky a na západ od Třeboně bylo vidět, že místy i prší...
Těšila jsem se na Novohradky, ale když jsem ty kopce viděla, vůbec mi nevadí, že se nám plány nakonec změnily a my jsme pojezdili v poněkud klidnější krajině Třeboňska chichichi. Sice jsem tentokrát vynechala bazén v Auroře, ale i tak jsem si ty dva dny volna užila chichichi.
logo na hlavní stránku copyright © vrstevnice 2012