« na kalendář

sobota 6. srpna 2011

Jihočeská...

Původně jsem měla naplánované učení na zkoušku příští pátek, ale nakonec jsem se rozhodla jet si provětrat hlavu za známými, kteří trávili dovolenou v Jižních Čechách.

Sraz:

v Chotěmicích u Soběslavi, kde nocovali na chatě známých.

Trasa:

jo, plány byly veliké, ale jen do té chvíle, než jsem tu sebranku na vlastní oči uviděla. Noční flám do druhé ranní byl na některých vidět víc než by si sami přáli chichichi. Veškeré plány na cyklování tak vzaly velmi rychle za své a bylo rozhodnuto zexhumovat tělesné ostatky v Třeboni v bazénu.
A tak jsem svoje kolo ani nesundavala z auta, naopak, přidala jsem k němu další a vyrazili jsme směrem jižním.
V Lomnici nad Lužnicí jsme udělali krátkou pauzu na obídek - je teda fakt, že někteří účastníci do svých žaludků poslali jen čajík, za to já měla nefalšovaný hlad. Však taky zrovna odbíjela dvanáctá polední chichichi.
V Třeboni jsme zaparkovali poblíž Aurory a velmi příjemným bylo zjištění, že v bazénu je téměř prázdno. A co víc, dnes byl den otevřených dveří, tak se koupalo ZADARMO!!!
V bazénu bylo velmi příjemně. Oproti venkovní prádelně klimoška uvnitř vychladila vzduch na únosnou teplotu a bazének se svými 30° C příjemně osvěžil. Vybublali jsme se v bublinkách, vyhřáli v páře a na kamenných lůžkách a kolem třetí jsme bazén opustili. U pokladny se mezitím vytvořila pořádná fronta a další davy se řinuly do Aurory - teď už bylo zcela evidentní, že se po městě rozkřiklo, že se koupe zadara... Uffff, ještě že jsme to my stihli pěkně v poklidu chichichi.
Únava mužstva ale zesílila, takže byla zamítnuta jakákoli další návštěva cukráren a rybích restaurací. Každý už se jen viděl doma v posteli. No a tak jsme se teda naložili do aut a vyrazili jsme zpět ku Praze...
Sice jsem si moc nezacyklistila, ale koupel v třeboňském bazénu mě plně uspokojila a zádíčka jsem si v bublinách promasírovala tak, že mě bolely ještě v pondělí chichichi.
logo na hlavní stránku copyright © vrstevnice 2011