« na kalendář

sobota 10. dubna 2010

OkoChap...

Na Okoř 100x a přesto vždycky jinak chichichi.


Tradiční jarní cyklovýlet s BBCC na Okoř, tentokrát netradičně zakončen u příležitosti svatby Brtsche a Jáji JIŽ Brčákových v restauraci Chapadlo na Vypichu.
Okoř + Chapadlo = OkoChap chichichi

Dokumentace:

cyclo cyclo cyclo ČÁST CYKLISTICKÁ cyclo cyclo cyclo

v 10:00 u restaurace Chapadlo na Vypichu.
v 11:00 klasicky u ZOO chichichi chichichi chichichi.
Chapadlo - Větrník - Veleslavín - Dolní Šárka - restaurace Na Březince, která tentokrát vypadala velmi a to velmi vybydleně... - po cyklostezce podél Vltavy - Papírenská - průjezd čističkou v Podbabě - kolem koní - ZOO a první občerstvení v restauraci u ZOO, které se díky dešťové a kroupové přeháňce mírně protáhlo až do 12té hodiny chichichi.

Tady trošku odbočím od tématu a připomenu jednu událost, která se zrovna tohoto dne stala a se kterou do hospody přijeli Pospíšiláci – u Smolenska dnes dopoledne havarovalo letadlo s nejvyššími vládními a vojenskými představiteli Polska a nikdo z cestujících nehodu nepřežil. Polsko se tím okamžikem ocitlo bez vlády...
Musím teda říct, že jsme jim nejprve vůbec, ale vůbec nevěřili, ale fakt to byla pravda. Bohužel...
Info z wikipedie.

Dál jsme pokračovali klasicky podél Vltavy k přívozu v Klecánkách. Velmi příjemným překvapením bylo, že až ke kamenité náplavce bylo celá cyklostezka příjemně vyasfaltovaná. Jelo se parádně.

Přívozem v Klecánkách jsme se nechali převézt na druhou stranu Vltavy a zamířili jsme do Tichého údolí. Ano, zamířili, protože kam čert nemůže, tam nastrčí hospodu a zrovna cestou do ticháče se nachází estancie U zvířátek. No a tak jsme se zase občerstvovali chichichi.

Chvíli to vypadalo, že se přes různá občerstvení dneska snad na Okoř ani nedohrabeme, ale opak byl pravdou. Od Zvířátek jsme už jeli bez výraznější zastávky přímo na Okoř, a to klasickou cestou – Tiché údolí – Únětice – Černý Vůl – Statenice – Lichoceves – Okoř.

No a tady, aby nám náááhodou nevyhládlo, tady u rybníka už na nás čekala Adéla se Štěpánem a s připraveným občerstvením chichichi. A že bodlo. Nééé, že nééé... Když se šlape, tak vyhládne chichichi.
Přijela se sem také podívat Jitka s Markétkou a Maruškou a nemohla zatajit, že už se jí zase kulatí bříško. Jj, Vašek vypadal tak nesměle a podívejme se, už budou mít třetího potomka chichichi. A prý už to konečně bude kluk chichichi.

Z Okoře jsme to vzali opět klasicky – přes Tuchoměřice a Juliánu, kde jsem se už odpojila a odjela jsem se domů převléknout na večerní trachtaci na oslavu BrJájovic svatby.

ČÁST SPOLEČENSKÁ smile

Konala se u příležitosti svatby Honzy a Jáji předešlého dne. Vypukla v podvečer v Chapadle a bylo to velmi příjemné setkání známých i neznámých lidiček.

logo na hlavní stránku copyright © vrstevnice 2013