t na kalendář

pátek 26. - neděle 28. února 2010

Jizerky s pro-pou...

Propozice od pro-py - nutno říct, že příprava tedy rozhodně nebyla jednoduchá:

Ahojte všichni,

zima udeřila a konečně to vypadá, že tu delší dobu vydrží, takže je na čase vyhlásit, zorganizovat a nakonec uskutečnit netradiční setkání, tentokrát v zasněžených (doufám) Jizerských horách... více »

Ahojte,

tak už jsem ve vašich emailových schránkách zas. V prvé řadě je potřeba, aby jste si sáhli řádně do svědomí a přiznali se, kdo se na tuto akci těšil tak, že se některé zemské síly rozhodly postavit proti nám :-( více »

Tak už jsem tu zas,

po zvážení všech alternativ, pokusů, omylů a dalších eventualit nezbývá, než variantu eventuálního jiného ubytování odpískat, více »

Ahojte opět :-) 

snad již bylo dost nepříznivějších zpráv a jsem velmi potěšen Vašimi rozhodnutími postavit se nepřízni osudu a víkend uspořádat. Přicházím tedy s nějakými konkrétnějšími informacemi... více »

No a po tak náročných přípravách konečně přišel den D, hodina H a my se začali sjíždět v Horním Maxově.

Účastníci: pro-pa a Monika, Kandráči, Medúza, Burajda, Anička, Jurimír, pébéčka, no a já...

Sestava naprosto luxusní, takže o zábavu bylo postaráno ve dne i v noci. Ostatně o tom, jak bylo krátce a výstižně z klávesnice od LeeLoo .

Fotodokumentace:

- od Burajdy

- od m

- a od Aničky

Já jsem sice tvořila nelyžařskou sekci, ale žádné flákání se teda rozhodně nekonalo. Lyžařské sekci jsem dělala řidiče a s Monikou nám při krafání sobota strašně rychle utekla. No a večer jsem si rozhodně nenechala utéct bazén a Mexickou restauraci .

Díky všem za velmi příjemnou společnost, pro mě to byl vysloveně relaxační víkend .

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2010