Z deníčku anonyma - tentokrát k akci Oslavany...

Není už žádným tajemstvím, že se od podzimu 2007 o můj "klidný život" stará jistý "mladý" muž vystupující pod různými anonymními přezdívkami, pod nimiž mi zanechává výhrůžky - to abych se na akci vždy více těšila. Ano, i tací jsou holt mezi námi...

No a v případě Oslavan tomu rozhodně nebylo jinak. Tyto zprávy mi pod nickem cyklista zanechal v návštěvní knize na mých stránkách:

----------

Od: cyklista
Vloženo: 29.5.2008 v 18:10
chacha Oslavany, sem rodákem z Moravského Krumlovatak se těším na pátek si beru dovīu,zmobilizuju kámoše,páī tam to znám jak svoje botky,tak to přijeď, to se těš krávo blbá,namyšlená,radši zustaň v montenegru

RE:

Od: taky cyklista
Vloženo: 30.5.2008 ve 12:23
Hm, tak je zmobilizuj kriple. Alespoň bude sranda. Myslím, ale že nás tam bude víc. Tak my budem losovat o právo Vám rozkopat držku, aby to bylo na férovku, jo?
Opravdu Ti nedochází, že těma vymaštěnejma vyhrůžkama dáváš všem jen jeden jedinej vzkaz? Tedy to, že jsi psychický mrzák, protože nikdo jiný se k anonymním výhružkám snížit nemůže? Že to nic neříká o tom, koho napadáš, ale strašně moc o tobě? Je mi tě opravdu upřímně moc líto. Musí být velmi těžké žít s tak pokřivenou duší a tak zmrzaīenou psychikou. Asi bych byl raději na vozíīku nebo slepý než duševní mrzák jako ty.
Přeju ti uzdravení a normální plnohodnotný život, ale nevím, jestli je to ještě vůbec možné

----------

Od: cyklista
Vloženo: 19.9.2008 ve 12:09
jemné černé varování z oslavan jistě seti líbí.přichvátej na sraz svým modrým autíčkem potřebuji nějaký gumy

RE:

Od: radka
Vloženo: 19.9.2008 ve 13:19
Tak to tě musím upzornit, že budu mít na autě stále ještě letňáky...

----------

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2008