t na kalendář

weekend 8. - 9. června 2007

Zbraslavice s BBCC...

Tak tohle byl zase jeden z těch poklidných weekendů v duchu dobrých tradic BBCC  .

Zúčastnění: Toni a Radana a samozřejmě Judy, BrJájové, Pospíšiláci, Zorka a Petr Krejčí a Vr

Fotkové rozkočiště na stránkách BBCC

pátek 8. června

Sjížděcí a kecací večer, ale že se to u Radany a Toniho na zahradě příjemně sedělo . Jen nás trošku zaskočil večerní chlad... Holt Zbraslavice nejsou Praha .

sobota 9. června

Ráno jsme se po deváté začali sjíždět k Radaně a Tonimu a snídali jsme... a snídali jsme... a snídali jsme... až po desáté přijeli Petr se Zorkou a až pak jsme se pozvolna prosnídali k odjezdu. Určitě nejvíc ze všech se těšila Zorka, která měla zbrusu nové krásné kolo Pell´s a na kole se chystala vyjet po hodně, hodně dlouhé době . Ale nutno říct, že se od samého začátku držela velmi statečně .

Trasa: chata u Starého rybníka - přes les - MTZ - Hetlín - ČTZ, což byla trošku bahnitá cesta, ale projela ji i Zorka - rybník Vidlák, kde nás zastihnul deštík a tak jsme dali technickou v místní osvěžovně - cyklotrasa č. 0096 - ČTZ - zřícenina hradu Sion, kde se Tony s Judy otočili zpět - po silnici - Malešov, kde jsme chtěli jíst, ale nic tu nebylo a taky se odtud na na cestu zpět vydala Zorka s Petrem - ČTZ, která byla sice trošku náročnější a místy jsme kola i vedli, ale za to byla naprosto nádherná a ještě jsme cestou stihli koupání ve Velkém rybníku - Kutná Hora a konečně obídek a to výborný a pak jsme se ještě koukli ke kostelu sv. Barbory. No a kolem půl šesté jsme Kutnou Horu opustili a vydali jsme se na cestu zpět - MTZ, ze které jsme ve vhodnou chvíli měli přejet na cyklotrasu č. 1, ale nějak jsme odbočku přehlédli a trošku jsme zakufrovali, takže jsme se zase ocitli u Velkého rybníka . Pak už jsme ale našli správnou cestu - cyklotrasa č. 1 - Nová Lhota - Roztěž - Albrechtice - Bedřichov - Chroustkov - Zdeslavice - cyklotrasa č. 0096 - rybník Vidlák a ještě jedno pivko - a pak zkratkou přes les ke Starému rybníku. 

Délka: cca 48 km a to velmi pohodovým tempem .

No a po příjemném dni následoval příjemný večer - grilovalo se masíčko, které skvěle naložil Radek, a pak cukety a žampiony a cibule a česnek a... ananas, který byl z grilu naprosto úžasný.

neděle 10. června

Já jsem časně ráno naložila kolo do auta a vyjela jsem směrem ku Praze, ale ostatní strávili u starého rybníka ještě jeden krásný slunečný den...

Díky všem za velmi příjemnou společnost a krásný výlet a zase někdy příště .

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2007