t na kalendář

vánoce už ťukají

hospody nás VOLAJÍ !!!

hola, hola pojďte sem,

na KOLO se vykašlem.

společně se sesedneme

a pěkně se tam Zkoulujeme.

KDY?!? No přece v pátek 29. prosince 2006

... na (po)Vánočním setkání...

>kronika srazů<

Na počátku tentokrát nebyla tma a Stvořitel, ale diskuzní téma "Co se srazit o Vánocích" od imrvére nepřihlášenýho Michala. No a protože u NáKoláků není od myšlenky k realizaci nikdy daleko, objevila se opravdová pozvánka na setkání mezi Vánocemi a Silvestrem - "Silvestrovský večírek v NaKoláckém duchu". To abychom se mohli pochlubit tím, co nám Ježuch nadělil a společně si, sice trošku s předstihem, ale to nám nevadilo, připít na Nový rok 2007 .

Večírek se konal v restauraci Radava SC a myslím, že se tam líbilo každému. Na své si přišli sportovci, kuřáci i nekuřáci a místní kuchyně i nápojový lístek určitě uspokojily všechny mlsné jazýčky. Cukroví z vlastních zdrojů bylo také výborné a každý dostal Nakoláckou novoročenku a pak i nějaký ten dárek. A že některé teda byly fakt úžasné.

Mezi 19:00 - 21:00 proběhl 1. ročník povánočního turnaje v boulení, kde poslední jako obvykle ostrouhali a vítězové byli odměněni . Jasně, kecám, i my poslední Čulibrci jsme dostali krásný diplom .

Krátce po jedenácté jsme ale museli Radavu opustit a k následnému "mejdanu na čtrnáctce" nám tentokrát posloužila blízká restaurace A je to, kde nejstatečnější z nás vydrželi až do šesté hodiny ranní. A vydrželi by tam i déle, kdyby obsluha nebyla tak nekompromisní s tím, že už chce opravdu a fakt zavírat .

Zkrátka a dobře, byl to vážně do zlatova vypečený (Po)Vánočně večírek, o čemž svědčí i mnohé reakce zúčastněných. Tak šťastný a veselý a doufám, že se budeme potkávat i v tom nadcházejícím roce.

A teď ještě trošku té dokumentace:

* fotka (jedna ) od LOBA

* fotky od Bejbíse

* fotky od Wewerky

* fotky od strejdy Libora

* fotky od Jitky

* povídání a fotky od Burísků › (Cyklo)akce › rok 2006 › Povánoční sraz

* diskuzní téma = pozvánka "Silvestrovský večírek v NaKoláckém duchu"

* diskuzní téma "(po)Vánoční besídka 29.12. - potvrzení"

* diskuzní téma "(po)Vánoční sraz - informace"

* diskuzní téma "(po)Vánoční sraz + boulení"

* diskuzní téma "(po)Vánoční besídka 29.12. - pozdrav"

* diskuzní téma "(Po)vánoční besídka - hodnocení"

A s kým jste se tam vlastně viděli?!?

Jitka a Václav, Rigger, radka, strejda Libor, cami a vette, Bananovník, Abernathy, Airline, zdenek, Zden42, vasek a alvapinka, Ligi, ckp13, Jarda, Bejbísovi, Burajda a Burísek, Jurimír, Moni  + 1, Arabice, Kominík, Kolin a Věra, Navara, Michal a Kamila, Wewerka, Žofka, LOBO, bratranec Bob, Zakarrovi, Kuba lehokolo, Láďa lehokolo, MM a AV.

Díky všem za velmi a to velmi příjemnou společnost a můj obdiv zvláště patří těm, co neváhali přijet z různých koutů Čech nebo ze zahraničí . Doufám, že nelitovali .

Tak ať se Vám všem v tom Novém roce daří a ať se nám všem dál líbí NaKole i na kole.

Krásný Nový rok .

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2006