t na kalendář

sobota 29. července 2006

Ještě jednou Český Šternberk s Airlinem...

Tak tenhle výlet jsem si vysloveně u Airlina vyžádala, protože jsem v Českém Šternberku ještě nebyla. Nakonec jsem ho ale absolvovala v bolestném rauši mých zad - 4 týdny jsem díky pracovnímu pobytu v Řecku neseděla na kole a po večerech jsem nechala na svých zádech pracovat ortopedku, která mi důsledně uvolnila všechny svalové křeče podél páteře, abych byla připravena na rehabilitace, lasery a další procedury. Díky tomu se ale moje jízda na kole změnila v peklo - byla jsem jak princezna na hrášku .

No ale s dopomocí chemie jsem přežila a pamatuji si, že trasa byla nádherná, jen jsem si tentokrát moc nevychutnala všechny ty dokopce a skopce, restaurace v Č. Šternberku byla naprosto úžasná, počasí vyšlo tak akorát - prostě sluníčko i trocha deště - a aby akce měla vše co má mít, tak se Eda obětoval, udělal veletoč přes řidítka a rozbil si brýle a lehce podřel loket a koleno. Modřiny asi bude mít pěkňoučký, ale než se ožení ... Jo a nesmím zapomenout na ty skvosty, na které nás Pavel cestou upozorňoval - jako třeba blítko v hospodě Na Marjáně, létající Čestmír ve Voděradských Bučinách nebo zázračná studánka, ze které jsme se i napili. Fakt nekecám...

V dalším dám tentokrát prostor ostatním - takže kde si co ještě můžete o téhle akci přečíst:

* samozřejmě v nákolácké diskuzi,

* pak je tu zápis a fotky od Jivo - teda kdo je cimprlich na nějaký ten překlep či chibyčku, ať do toho raději nekouká, ale komu nevadí, že je to psáno srdcem, ten si počte . Jo a Jindříšku, ty tvoje fotopohledy ze spodu ty jsou teda pěkně hnusný, ale co se dá dělat - 4 týdny bez pohybu jsou holt 4 týdny bez pohybu, ale já s těma faldíčkama zase zatočím .

* a fotky od Wewerky a Kominíka

* a třeba se objeví ještě něco dalšího...

Takže všem děkuji za příjemnou společnost a hlavně za to, že jste na mě na každé křižovatce čekali . A obzvláště děkuji Airlinovi, že se se mnou v té zadní pozici ploužil do úmoru .

Tak zase někdy příště ...

Jo a málem bych zapomněla - ještě trasa:  Říčany-nádraží - Airlinovou zkratkou přes les - Světice - Strančice - ZTZ - Mnichovice - cyklotrasa č. 20 - Mirošovice - Zlenice - občerstvení u přívozu - ČTZ proti vodě - Chocerady - občerstvení před stoupáním - přes les - silnice č. 113 a 110 - polem a lesem (Choratická křižovatka) - Bělokozly - MTZ - Čeřenice - po silnici - ZTZ - Český Šternberk - oběd - silnice č. 111 - přes les - Rataje nad Sázavou - cykotrasa č. 19 - Talmberk - Sázava - po proudu - hospoda Na Marjánce - Stříbrná Skalice - Hradec - asfaltkou mezi poli - Černé VoděradyČTZ - MTZ - Louňovice - Svojetice - Tehovec - Říčany-nádraží

Délka: mě to hodilo od domu k domu cca 107,5 km, trasa samotná tak mohla mít cca 95 km.

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2006