t na kalendář

sobota 1. července 2006

Transbrdy s wewerkou turistickým tempem...

Wewerka se letos 20. 5. účastnila závodu Transbrdy a abychom z toho také něco měli a ona konečně viděla, kudy že to vlastně jela, rozhodla se projet trasou závodu v turistickém tempu. No a aby jí nebylo v Brdských lesích smutno, přizvala i ostatní . Všechno k tomuto výletu už

- bylo řečeno na diskuzi,

- fotodokumentaci přidala wewerka

- a výstižně popsal a rovněž nafotil Jiva.

Takže na mě už zbývá jen popis trasy ale to vůbec nevadí - alespoň si múzy trošku odpočinou .

Trasa: Dobřichovice - Lety - Řevnice - cestou necestou furt a pořád vzhůru za neustálého okusování komáry až na Chlum (445 m n. m.) - na ČTZ - před Skalkou odbočka do lesa a následoval slušný cross přes kořeny včetně brodu - na rozcestí Červený kříž zpět na ČTZ a ačkoli se wewerka dožadovala dodržení trasy, byla jí trasa poněkud zkulačena směrem k občerstvení U Dernerů (myslím) na Kytínské louce - ŽTZ - Stožec, kde byla trasa opět přehodnocena s tím, že vynecháme přejezd Kuchyňky a po ČTZ a ZTZ jsme sjeli do Hostomic do hospody U frajerů na oběd. Díky tomu jsme ale krkolomné stoupání "na 40tém" jeli směrem dolů a že to teda byl krpál pěkně hnusnej... V Hostomicích jsem se odpojila s Honzou, Pavlem a Mamutem a sjeli jsme po silnici do Zadní Třebáně a dál do Dobřichovic, kde jsme počkali na ostatní. Ti se přes Malý Chlumec a ještě přes jakýsi bludný kořínek napojili zpět na trasu závodu a dojeli ho poctivě celý s jednou pitnou pauzou v Halounech. Z Dobřichovic už jsme jeli klasiku podél Berounky, U Pigyho v Radotíně jsme dali poslední pivo a pak už jsme se rozjeli každý po svém.

A ještě nějaké ty mapy

- mapa celého závodu

- trasa zakreslená do klasické 50tky - 1. část a 2. část

Opět se sešla příjemná společnost lidí, takže akci nic nechybělo. A kdo se ráno zalekl krátké přeháňky a zůstal doma, mohl jen litovat, protože celý den bylo nakonec nádherně .

na hlavní stránku

copyright © vrstevniceJ 2006