sobota 12. - neděle 13. listopadu 2005

"závěr sezóny 2005"

Sraz byl, jak pravila pozvánka, na desátou v Obořišti v penzionu "U Rybníka", ale trvalo to poměrně dlouho než se vyrazilo. Mirek se totiž rozhodl hlídat oheň v jeskyni a činit přípravy na večer a tak nás na povel dostal Tom, který ovšem zase neměl mapu a tak pátral v paměti kudy nás protáhne. Jo a navíc se čekalo na Ivana, kterému se tak nějak podařilo zaspat, takže krátce po desáté byl teprve v Chuchli.

Trasa mi zůstává tak nějak zamlžena - kudysi zadem jsme přijeli na Dobříš a odtud jsme to vzali do lesů. Projeli jsme kolem střelnice, pak kousek po zelené, pak kousek po modré  a pak někudy po nějaké cestě. Striktně jsme se vyhýbali dokopcům, abychom se na večer moc neunavili. Prostě jsme ty Brdy lízali jen tak při krajíčku.

Z lesa jsme vyjeli ve Voznici, kde nám Tom povolil hospodu. Zpátky bylo rozhodnuto jet po žluté, ale nějak se nezdařilo odhadnout ten správný směr, takže následoval krátký crossík lesem a brod přes potok. Pak už jsme se radši našli, takže už nic nebránilo tomu nabrat konečně ten správný směr - po žlutý přes Královu stolici a Starou Huť, kousek po červené přes Budínek, pak kousek přes pole a ze Svatého Pole po silnici na Obořiště, kde jsme, jak jinak, opět zapadli do hospody, protože Mirek nám nařídil být zpět až po páté a to ještě zdaleka nebylo.

A jak jsme zakončili sezónu?!? Promítalo se, popíjelo se a všichni jsme to přežili bez ztráty desítky :o)))

Mirku díky, stihla jsem s vámi sice jen kousek sezóny, ale dost dobrý... Tak doufám, že se zase potkáme v té příští :o)))

na hlavní stránku